Overzicht alle berichten "Verzekerings- en Banksector"

BTW invoering op ereloon advocaten

Nieuwsbericht gepubliceerd op 30 Aug 2013

Vanaf 1 januari 2014 dient u 21% BTW te betalen op de ereloon van uw advocaat. Door de invoering van deze nieuwe BTW-maatregel stijgen de kosten om een juridisch geschil te verdedigen.
 
Als gevolg hiervan zal de rechtsbijstandsverzekeraar na tussenkomst bij een juridisch geschil deze bijkomende BTW-kost eveneens vergoeden. Uiteraard heeft dit een aanpassing van de aangerekende premie. Indien het geval ontvangt u hierover binnenkort gepaste informatie.
 
Door de stijgende kosten om een procedure aan te spannen en om zo uw gelijk te kunnen krijgen zal u voortaan nog dieper in de buidel moeten tasten. Een goede rechtsbijstandsverzekering is des te noodzakelijker geworden. Met de juiste rechtsbijstandsverzekering vergroot u de 'toegang tot het recht' en krijgt u altijd rechtsbijstand!
 


Nieuwsbericht gepubliceerd op 30 Aug 2013

Mercator en Nateus worden samen Baloise Insurance

Nieuwsbericht gepubliceerd op 03 Mar 2013

Vanaf 2013 zullen de verzekeringsmaatschappijen Mercator en Nateus de krachten volledig bundelen. Zij zullen onder een nieuwe vlag en een nieuwe toekomst hun een fusie aangaan. De sterktes willen ze combineren onder de naam BALOISE INSURANCE.


Nieuwsbericht gepubliceerd op 03 Mar 2013

Gaat u verbouwen? Geef uw brandverzekering een update!

Nieuwsbericht gepubliceerd op 07 Dec 2011

Batibouw trekt jaarlijks duizenden mensen met bouw- en verbouwplannen. Wij raden u aan om de brandverzekering
(verzekerd kapitaal Gebouw) van uw woning na een verbouwing zo snel mogelijk aan te passen aan de nieuwe situatie. Dit kan eenvoudig door uw verzekeringsmakelaar te contacteren!
Zo vermijdt u dat u voor onaangename verrassingen (onderverzekering) komt te staan bij schade.
Ook wanneer de waarde van de inboedel evolueert, het is raadzaam om het verzekerde kapitaal Inboedel aan te passen in uw brandverzekering.


Nieuwsbericht gepubliceerd op 07 Dec 2011